FordStore este cel mai nou concept de showroom Ford, clientii beneficiind de o experienta unica de cumparare. Spatiul este organizat pe diverse „zone”, care ofera un mediu prietenos ce creeaza o dinamica pozitiva intre client si consultantul de vanzari. Procesul de cumparare este astfel transformat intr-o experienta interactiva si convingatoare cu marca Ford.

Elementele esentiale ale strategiei FordStore sunt legendarul Ford Mustang – adus oficial in Europa dupa 50 de ani de la creare, precum si experienta Vignale –  semnatura Ford pentru un produs premium si o experienta personalizata, definita prin trei elemente cheie: servicii personalizate, valoarea timpului si maiestrie in executie.

Vignale poarta numele legendarului carosier Alfredo Vignale. Nascut in 1913 langa Torino, acesta si-a infiintat propria companie in 1948. A devenit celebru pentru modelele sale elegante, iar in 1973 afacerea lui a fost achizitionata de Ford. Azi, Vignale se traduce nu doar prin design de inalta clasa, ci si printr-o experienta completa specifica FordStore, pe care o regasiti acum in showroom-ul BDT.

Ford Vignale va ofera acea fuziune care defineste imaginea moderna a luxului – materiale fine prelucrate cu maiestrie si rafinament dar si un stil de viata, o experienta a luxului de inalta clasa, care va ofera acces la o lume a serviciilor personalizate, exclusiviste si mai presus de toate, rapide.

Pana la sfarsitul anului, semnatura Vignale se va regasi pe mai multe modele Ford: Mondeo, Edge, S-MAX si Kuga.

Finisaje distincte

Primul model lansat este Ford Mondeo Vignale si va puteti convinge astfel ca fiecare detaliu conteaza, atat la interior cat si la exterior. Avand finisaje din crom, modelul se distinge prin aspectul sau impunator. Fata complet noua are o grila cromata eleganta, iar pasiunea pentru detaliu se poate observa si in bara de protectie special conceputa cu ornamente cromate si lampi de ceata cu LED. Pentru a completa eleganta tinutei, Ford Mondeo Vignale este echipat cu jante din aliaj de 18” standard sau de 19” optional.

Detalii de interior

Scaunele exclusiviste din piele realizate manual au o tapiterie matlasata, cu model in forma de diamant. Modelul matlasat hexagonal ton pe ton este folosit si pentru decorarea cotierelor din piele. Volanul, consola centrala, partea de sus a usilor si bordul sunt toate captusite cu piele de calitate superioara.

Tehnologie

Ford Mondeo Vignale este echipat cu tehnologie de ultima generatie.

Dupa intrarea si pornirea fara cheie, Ford SYNC 2 cu control vocal si ecran tactil va ajuta sa telefonati, sa cititi SMS-uri si sa navigati cu ajutorul comenzilor controlate vocal. Mai mult, utilizati comenzi vocale simple pentru a reda piese de pe MP3 player sau de pe un dispozitiv USB sau puteti reda muzica in flux de pe un telefon mobil compatibil.

Dar cea mai importanta functie a sistemului SYNC o reprezinta Asistenta de urgenta 112. In eventualitatea putin probabila a unui accident, premiata functie de Asistenta de Urgenta a sistemului SYNC poate oferi ajutor esential.

Atunci cand este declansata de activarea unui airbag* sau de intreruperea pompei de combustibil, functia de Asistenta de Urgenta utilizeaza telefonul dumneavoastra mobil pentru a contacta direct Serviciile de Urgenta. Astfel eliminati centrele de asistenta terte si castigati timp. Aceasta functie ofera Serviciului de Urgenta informatii esentiale, cum ar fi coordonatele dumneavoastra GPS si va ofera posibilitatea sa vorbiti personal cu operatorii respectivi.

Asistenta in tara si peste hotare. Daca sunteti implicat intr-un accident in strainatate, functia de Asistenta de Urgenta este extrem de utila. Multumita optiunilor sale lingvistice unice, sistemul poate vorbi cu dumneavoastra in limba selectată**, comunicand insa cu Serviciile de Urgenta in limba locala.

*Excluzand airbag-urile pentru genunchi si pasager, si centurile de siguranta gonflabile spate.

**Dintre cele patru limbi specificate disponibile cu versiunea dumneavoastra.

Atmosfera silentioasa din habitaclu este asigurata de sistemul de insonorizare activ si de sticla laminata.

FordStore BDT. Organizam totul in functie de programul dumneavoastra.

A conduce in stilul Vignale inseamna a beneficia de servicii specializate dedicate. FordStore BDT dispune de un Lounge Vignale, o zona dedicata si exclusiva pentru clientii Vignale, un spatiu semi-privat unde clientii pot experimenta in voie serviciile personalizate.

Fiecare proprietar al unui Ford Vignale se va bucura de asistenta unui „Relationship Manager”, un specialist dedicat exclusiv relatiei cu clientul, deoarece pentru clientul Vignale timpul este pretios, iar experientele de calitate reprezinta o prioritate.

Pentru a stabili o intalnire cu reprezentantul personal Vignale, va rugam sa ne contactati:

FordStore BDT

Sos. Virtutii 55-57, Sector 6, Bucuresti

Telefon: 021.221.15.15

E-mail: [email protected]

www.fordbdt.ro