În urma noului parteneriat, managementul companiei își păstrează acțiunile, finalizarea tranzacției fiind așteptată până la sfârșitul primului trimestru din  2011, după obținerea acordului autorităților antitrust.

„În angajamentul reînnoit al investitorului Halder vedem totodată un semn de mare încredere în oportunităţile de piaţă ale Gealan. Referitor la piaţa locală, ne vom concentra în următoarele luni pe introducerea pe piaţă a unor produse inovatoare, dar şi pe dezvoltarea business-ului, urmând linia strategică a grupului”, a declarat Aurel Vlaicu (foto), director general Gealan România.
 
Grupul a realizat în 2010 o cifră de afaceri de circa 220 milioane de euro, în creștere cu peste 6% față de anul precedent când a avut un rulaj de 207 milioane de euro.  La finele anului, compania a avut un număr de 1.266 angajați, dintre care 839 în Germania. Pe piața germană, Gealan a reușit să obțină anul trecut o creștere a cifrei de afaceri cu 13%, peste avansul de 4% înregistrat de piața de profil. Operațiunile Gealan au evoluat pozitiv în majoritatea piețelor vest-europene, în timp pe pieţele din Europa de Est s-a simţit încă influenţa crizei financiare.

Te-ar putea interesa și: