RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom locali, are începând cu luna octombrie un nou vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale şi de marketing în persoana lui Niculae Pleşa, fondator al reţelei C-Zone.

„Noul vicepreşedinte, Niculae Pleşa, 42 ani, va coordona strategiile şi politicile comerciale şi de marketing pentru toate cele 5 linii de business ale RCS & RDS: televiziune prin cablu şi prin satelit Digi TV, Internet Digi Net, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil şi televiziunea cu profil sportiv Digi Sport” se arată într-un comunicat al operatorului.

Cu o experienţă de peste 14 ani în industria telecomunicaţiilor şi în management, cu un background solid în business development, Niculae Pleşa a înregistrat performanţe în creşterea, uneori de la zero, a unor afaceri importante în piaţa de telecomunicaţii din România (InfoGate Telecom, 2K Telecom, AccessNet International S.A., CableVision, Comunicaţii Nationale Mobile), în cadrul unora dintre ele fiind şi acţionar majoritar.

„Rolul d-ului Pleşa va fi să aducă brandul Digi pe o poziţie de forţă în piaţa din România”, a declarat preşedintele RCS & RDS, Alexandru Oprea.

„Când domnul preşedinte Oprea mi-a propus să îmi asum responsabilitatea conceperii şi aplicării strategiilor de marketing şi vânzări pentru RCS & RDS, am considerat că aceasta era cea mai importantă provocare pe care am avut-o de-a lungul carierei mele,”a declarat Pleşa.

RCS & RDS îşi menţine şi în 2009 poziţia de lider pe piaţa serviciilor de televiziune prin cablu şi prin satelit, cu un număr de peste 2.550.000 de abonaţi şi pe aceea de lider al serviciilor de Internet, unde înregistrează un număr de peste 1.000.000 de utilizatori unici.

SURSA: RCS&RDS