Manelistul Florin Salam a făcut dezvăluiri inedite

În unele biografii ale acestuia din mediul online se menționează că Florin Salam s-ar fi născut în 1979, la București, dar, în timpul discuției, el a clarificat care este, de fapt, locul său de naștere. El a mărturisit că este originar din Valea Dragului, o comună situată în apropierea Capitalei.

„Cum că aș fi din Frumușani este o informație falsă. Eu sunt dintr-o comună aflată la 30 km de București, numită Valea Dragului. De acolo a plecat fenomenul Florin Salam … Eu știu că ei m-au iubit și ei m-au ridicat primii, am plecat de la ei din zonă și ei se bucură că am ajuns cine am ajuns… Se bucură și ei pentru mine, am crescut acolo”, a spus Florin Salam.

În urmă cu mai mulți ani, managerul său anunțat că Florin Salam se retrage pentru o perioadă din muzică. De asemenea, un an mai târziu, în urma unei experiențe neplăcute trăite la un eveniment privat la Milano, artistul era pe punctul de a-și încheia cariera.

„Sunt în siguranță acum, dar asta a fost ultima mea cântare. Ultima cântare din viața mea, nu mai cânt niciodată. Nu merită, eu trebuie să ajung la familia mea în viață”, spunea presei, la momentul respectiv, Florin Salam.

Artistul a mărturisit și când se va retrage din muzică

În ceea ce privește o posibilă retragere din industria muzicală, Florin Salam a dezvăluit în emisiunea lui Denise Rifai ce vrea să facă în continuare. El a precizat că nu ar vrea să renunțe niciodată, dar va veni vremea că nu va mai participa la evenimente private.

„Nu vreau să renunț niciodată. Dacă nu, o să vină o perioadă probabil când nu voi mai merge la evenimente private … O să fac în așa fel încât să cânt la spectacole pentru oamenii care ascultă muzica mea. Pe stadioane, pot să adun o sută, două sute de mii de oameni. O să trecem la alt nivel. Dar deocamdată nu mi-am găsit niște oameni care să se ocupe de asta”, a spus Florin Salam.

De asemenea, Florin Salam a discutat despre povestea sa de dragoste cu soția sa, Ștefania, și despre momentele dificile pe care le-a traversat când aceasta a pierdut lupta cu o ciroză hepatică. Cei doi au devenit părinți în 2000 și 2004, iar în 2007 au decis să facă nunta. Tragedia a lovit însă în 2009.

Dumnezeu i-a dat putere să treacă peste tragica pierdere

Artistul a vorbit despre impactul devastator al acestei pierderi și despre modul în care a găsit puterea de a merge mai departe.

„La cât de mult o iubeam pe fata asta, mă gândeam eu cum o să mai trăiesc când eu realizam că ea nu mai e … Faptul că reușesc să trăiesc în continuare fără ea clar e puterea de la Dumnezeu pe care ți-o dă atunci când ai nevoie … Chiar aveam nevoie de ea și o meritam că mai erau și copiii …

Câteodată, moartea e hotel de zece stele, nu ai cum să scapi atât de ușor”, a spus Florin Salam în cadrul interviului de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.