Divorțul anului în România! Oana Zăvoranu a recunoscut public că a divorțat

Oana Zăvoranu a divorțat de Alex Ashraf! Vedeta a spus adevărul despre despărțirea de partenerul de viață. Bruneta a făcut recent primele declarații pe acest subiect care a fost tema multor speculații în presă.

Zăvoranu a anunțat la Antena Stars că este în mod oficial o femeie liberă și că are de unde alege! Ba chiar a anunțat că îi așteaptă pe pretendenți.

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… expansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Cei doi și-au oficializat relația în 2016.

oana.zavoranu
SURSA FOTO: Instagram

Divorțul a venit după aproape 10 ani de relație și 7 ani de căsnicie

Cuplul a petrecut o frumoasă vacanță împreună în luna august. La acea vreme, Zăvoranu dădea de înțeles că au reușit să își rezolve problemele și că luptă în continuare pentru mariaj.

„Noi Doi. Cand dragostea este adevarata nu exista nimic sa o poata invinge ! Ea muta muntii din loc, vindeca orice boala si face sa treaca orice suferinta. Nu mai traiti zilnic ce vi se inoculeaza parsiv si aberant ci ceea ce este profund, sanatos si de bun gust.

Falsitatea, promiscuitatea, decaderea intelectuala si trupeasca, sunt cele mai la indemana si promovate in ziua de azi de elitele care conduc turmele orbite si asurzite, pe care din pacate nu are nimeni interesul sa le trezeasca…in fine… Iubiti-va sotii si sotiile, familiile, animalutele , tot ce e iubire in forma cea mai pura si in profunzime, pentru ca familia , adica familia traditionala, este nucleul care se doreste cel mai cu ardoare distrus” – scria cu acea ocazie, Oana Zăvoranu, pe o platformă de social media.

Totodată, la finalul lunii iulie, Zăvoranu declara că mariajul ei este „foarte bine”.

Ea spunea că „Nu există nimic de semnalat pe această chestiune! Sigur, din 2013 de când ne-am luat, au mai existat și momente delicate, dar în viața cărei familii nu apar și asemenea lucruri? Cine spune că în căsnicia sa a fost totul doar lapte și miere, atunci acela sigur încearcă să vă ducă de nas!”, potrivit Cancan.