În momentul de față, Gabriela Cristea se bucură de o căsnicie frumoasă alături de Tavi Clonda. Totuși, aceasta se confrunta cu momente cumplite în urmă cu 10 ani. Vedeta ieșea atunci dintr-un mariaj dificil cu Marcel Toader, care s-a stins viață în anul 2019.

Marcel Toader mai avusese patru soții, iar unele l-au acuzat de infidelitate și violență domestică. Totuși, lucrurile au stat diferit în cazul căsniciei cu Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea se confrunta cu momente dificile

Motivul pricipal al divorțului ar fi avut legătură cu faptul că vedeta dorea să facă un copil prin fertilizare. Fostul rugbist nu ar fi fost de acord cu acest lucru. Despărțirea celor doi a fost un subiect aprins la vremea aceea, iar prezentatoarea chiar i-a intentat proces fostului partener și i-a cerut circa 400.000 de euro.

„Cine m-a urmărit știe că nu am trecut printr-un divorț ușor, ba din contră, a fost unul extrem de complicat, cu multă mediatizare, cu mulți paparazzi și cu multă denigrare gratuită. Mă bucur că am scăpat și ce pot să vă spun este că după ce am realizat că mi s-a întâmplat un lucru extraordinar, abia atunci am început să mă redescopăr și chiar să-mi placă statutul ăsta de divorțată.

A fost una dintre cele mai bune perioade din viața mea ca om, pentru că am reușit să-mi dau seama unde am greșit și de ce am greșit și sunt sigură că am repetat unele greșeli sau le voi repeta, dar important este să fiu mai blândă cu mine”, spunea Gabriela Cristea după divorț.

Mai mult, aceasta a rămas fără niciun ban după despărțirea de Marcel Toader. Fotul soț i-a golit conturile vedetei, fără ca ea să știe. În cele din urmă, lăsat-o doar cu 50 de lei.

„Nici nu știam câți bani aveam. Am descoperit după ce i-am pierdut pe toți. Suma pe hârtie, dovedită, a fost de 480.000 euro. Dar suma reală a fost aproape dublă. 50 de lei am avut în cont, după divorț. Eu de la 50 de lei cu care m-am trezit undeva în februarie, am reușit într-o lună de zile să mă redresez și să pot să mă întrețin, să pot să merg unde vreau. Foarte repede m-am repliat și am găsit resurse prin care să pot să îmi văd mai departe de viață”, a mai spus în trecut Gabriela Cristea.

Prezentatoarea este mult mai fericită în momentul de față

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt mai uniți ca oricând. Vedeta de la Antena Stars este de părere că relația este consolidată și că iubirea este mai mare pe zi ce trece. Fosta soție a lui Marcel Toader are toate motivele din lume să fie fericită.

„4 ani de la căsătoria religioasă… și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi. #victorienii”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram. Textul a însoțit imagini de acum 4 ani, de la cununia ei religioasă cu Tavi Clonda.

Cel care a reacționat prompt a fost chiar Tavi Clonda care a lăsat mai multe inimioare în comentarii. Nici internauții nu s-au lăsat mai prejos. Aceștia s-au grăbit să le ureze o căsnicie frumoasă și o viață în doi cât mai plăcută, fără nicio neplăcere.

„La mulți ani! Cei căsătoriți în luna august rămân iubiți. Amanți pentru tot restul vieții, iar dragostea lor e mai profundă cu fiecare zi care trece”, este unul dintre mesajele venite de la fani.