Florin Piersic Jr. a uimit pe toată lumea. Poza care i-a lăsat pe fani cu gura căscată

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a actorului Florin Piersic Jr. au văzut că acesta a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apărea și fiica sa în vârstă de 15 ani.

Chiar dacă actorul și Dorina Chiriac nu mai sunt împreună, Sonia și tatăl ei au în continuare o relație tată-fiică minunată, motiv pentru care cei doi au mers recent pe litoral.

După postarea fotografiei, fanii au reacționat imediat și au avut numai cuvinte de laudă la adresa fiicei lui Florin Piersic Jr. Majoritatea au scris că Sonia seamănă mai mult cu mama ei.

”Ce domnișoară frumoasă și ce tătic mândru!”, ”Fizic seamănă mai mult cu mama. Aveți o fetiță frumoasă, să vă trăiască copiii și să vă bucurați de ei. Sunteți tare faini”, „Cât e de superbăăă!”, „Seamănă leit cu mama ei, sunteți frumoși”, „Aveți o fiică absolut minunată, extrem de charismatică!”, sunt doar o parte din comentariile pe care fanii lui Florin Piersic Jr. le-au lăsat recentei poze.

Florin Piersic Jr. a jucat într-o nouă peliculă alături de mari nume de la Hollywood

Cunoscutul actor a jucat într-o nouă peliculă de acțiune care a fost filmată la București. Alături de el au jucat nume mari de la Hollywood precum  Samuel L. Jackson şi Michael Keaton.

Filmul de acțiune în care a jucat se numește „The Protégé” și este regizat de Martin Campbell, care sa semnat regia și pentru „The Expendables”, „James Bond – Casino Royale” și „Masca lui Zorro”.

Pelicula The Protege s-a filmat în România, de către Frame Film, aceeași companie care produce serialul Las Fierbinţi.

Filmările s-au desfășurat vreme de aproape trei luni, în perioada ianuarie – martie 2020, în locații din București și Snagov. De filmări s-au ocupat peste 200 de tehnicieni români şi peste 100 de figuranţi. Filmul se va lansa pe data de 20 august. În București au fost recreate decoruri din Laos, Vietnam sau Londra.