Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu este de părere că procurorii anticorupţie ar trebui să vină şi să-l ridice pe Florin Cîţu.

“Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român”, scrie deputatul pe pagina sa de socializare, făcând referire la scandalul cu documentul purtând antetul Guvernului României.

Liviu Dragnea a mers la închisoare pentru o faptă asemănătoare, iar pe atunci era doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. “Faptul că prim-ministrul Cîțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?”, se întreabă Emanuel Ungureanu în mesajul postat pe Facebook.

O altă problemă semnalată de deputatul USR PLUS este că preşedintele ţării, Klaus Iohannis, “este complice la toate abuzurile de putere” ale prim-ministrului. “Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste”, mai scrie Ungureanu în mesajul său.

Mesajul integral al deputatului Emanuel Ungureanu

“De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu?

Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu.

Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară  a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a  întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”. Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români. Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu. Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…”

Sursă foto: Facebook, Guvernul României