Florin Cîțu a făcut numirea momentului în Guvern! Printr-o decizie a prim-ministrului, Valentina Saygo a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei.

Trebuie menționat că decizia a fost publicată luni, 25 ianuarie, în Monitorul Oficial.

Florin Cîțu a luat o decizie radicală

Decizii importante date de Florin Cîțu, după ce doi consilieri de stat numiți de Ludovic Orban au fost dați afară din Guvern. Decizia vine după o serie de măsuri asemănătoare făcute de actualul premier de la începutul anului.

Florin Cîțu a luat o serie de decizii importante în data de 21 ianuarie, după ce a dat afară încă doi foști consilieri aduși de Ludovic Orban în Guvern. Astfel, i-a eliberat din funcție pe Clement Negruț și Bogdan Pascu, consilieri de stat numiți de fostul premier Ludovic Orban, conform unor decizii publicate joi în Monitorul Oficial.

Clement Negruț a fost lider local al PMP, iar Bogdan Pascu a fost lider al fostului Partid Conservator, apropiat de Dan Voiculescu. Premierul Cîțu a mai eliberat și la începutul acestui an mai mulți consilieri ai ex-premierului Orban. Clement Negruț este un deputat român, ales în anul 2008 din partea Partidului Democrat Liberal. Mandatul său s-a încheiat pe data de 20 decembrie 2016. În timpul mandatului a trecut la grupul parlamentar Democrat și Popular.

Bogdan Pascu este un politician român, membru al Partidului Conservator (România, 1991–2015), care a deținut funcția de ministru de stat pentru coordonarea activităților din domeniile mediului de afaceri și întreprinderilor mici și mijlocii (4 iulie – 4 decembrie 2006) în Guvernul Tăriceanu.

Bogdan Pascu a fost deputat deputat în Parlamentul României în legislatura 2004-2008. În cadrul activității sale parlamentare, Bogdan Pascu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Statul Israel, Republica Populară Chineză, Republica Finlanda și Regatul Norvegiei.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea