Rareş Bogdan face anunţul momentului! Europarlamentarul are un mesaj direct pentru Ludovic Orban, noul şef al Camerei Deputaţilor. Ar fi trebuit să plece, spune fostul jurnalist care îşi cere scuze pentru ieşirea publică de acum câteva zile. Se pare că scandalul din interiorul PNL este foarte aproape de a fi estompat.

Rareş Bogdan, mesaj clar pentru Ludovic Orban

Rareş Bogdan are un mesaj clar pentru Ludovic Orban, după scandalul început la finalul săptămânii trecute. Europarlamentarul regretă că a spus despre Ludovic Orban că i s-a umflat capul. Spune că a folosit o exprimare care nu îl caracterizează.

Mai mult, Rareş Bogdan susţine că i-au fost scoase din context şi spusele referitoare la demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să plece după alegeri, acum e tardiv.

Rareş Bogdan regretă ieşirea la adresa lui Orban

Rareș Bogdan regretă ieşirea la actualul şef al Camerei Deputaţilor. “E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează.

Ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret”, a spus Rareş Bogdan, conform DigiFM.

Rareș Bogdan spune că nu a vorbit deocamdată personal cu fostul premier. “N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției.

S-a scos din el (interviu – n.r.) doar faptul că liderul partidului, acum s-a spus că ar trebui să plece. Eu am spus că ar fi trebuit după alegerile pierdute. Acum e tardiv, acum ne pregătim de congres.

Președintele are un dialog instituțional. Am văzut că e <tătucul>, e prezentat în presă că ar fi deasupra partidului. Nu, e un om complet diferit de Băsescu.

Tot ce dorește e să ne implicăm serios în actul guvernamental, să nu eșuăm și să nu-i creăm probleme lui Florin Cîțu, pentru că el trebuie sprijinit”, a mai spus fostul jurnalist.

Scandal imens în PNL

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a criticat dur pe liderul liberalilor la finalul săptămânii trecute. A spus despre acesta că a condus partidul de unul singur, fără că el și alți lideri din teritoriu să aibă niciun fel de putere reală în cadrul guvernării.

Lui Rareș Bogdan i s-a alăturat și secretarul general al partidului, Robert Sighiartău. Ultimul a spus că Ludovic Orban trebuie să-și dea demisia de la șefia partidului, pentru modul în care formațiunea politică a fost condusă. Unul discreționar.

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis marți jurnaliștilor că nu vrea să polemizeze în public și că orice are de discutat discută în interiorul partidului.