Florin Cîțu a făcut o numire de ultim moment. Iulian-Vasile Popescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, printr-o decizie a premierului.

Printr-o altă decizie, şeful Executivului a eliberat-o, la cerere, din funcţia de secretar general al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO pe Daniela Zaharia. Decizia îşi va produce efectul începând cu data de 31 ianuarie.

Florin Cîțu face numiri cheie în Guvern

Florin Cîțu anunță numiri cheie în Guvernul pe care îl conduce. Mai exact, miercuri, premierul a decis să-i acorde lui Iulian Alexandru Muraru calitatea de consilier onorific al prim-ministrului, reprezentant special al Guvernului pentru promovarea politicilor memoriei şi combaterea antisemitismului şi a xenofobiei.

Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial, iar potrivit acesteia, activitatea lui Muraru este neremunerată.

O altă decizie luată de Florin Cîțu a îl vizează pe Silviu-Gabriel Barbu. Acesta a fost numit în funcţia de şef al Corpului de Control al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, printr-o decizie a premierului.

La fel ca și în cazul lui Iulian Muraru, și această decizie a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

O altă numire este cea a Corinei Atanasiu. Aceasta a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu. Și această decizie a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial. 

Numirea momentului în Guvern

Decizia luată de către prim-ministru a fost publicată luni, 25 ianuarie, în Monitorul Oficial. Este vorba despre un secretar de stat la următorul Minister.

Florin Cîțu a făcut numirea momentului în Guvern! Printr-o decizie a prim-ministrului, Valentina Saygo a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei.

Trebuie menționat că decizia a fost publicată luni, 25 ianuarie, în Monitorul Oficial.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea