Flanco a organizat minuţios Black Friday, astfel încât să reducă semnificativ timpul de procesare a achizițiilor şi să ofere un stoc adecvat de produse relevante pentru clienți. Personalul suplimentar a fost instruit în baza experienţei acumulate la prima ediţie a evenimentului. Şi programul de funcționare al magazinelor a fost extins în toată reţeaua, de la 8:00 până la 22:00. 
La ce oră încep reducerile de Black Friday
Compania a pregătit reduceri substanţiale pentru cele mai căutate produse şi a suplimentat echipa cu peste 100 de consultanţi de vânzări şi personal specializat, pentru a face faţă traficului intens din cele 3 zile de shopping. LISTA completă a magazinelor online care participă la BLACK FRIDAY „Planificăm acest eveniment de shopping încă din vară şi suntem convinşi că vom avea un Black Friday de excepţie,” a declarat Violeta Luca, CEO Flanco.

 Gamele de produse promovate în mod special de Flanco cu ocazia Black Friday fac parte din segmentele care sunt în mod tradiţional vedetele sezonului de sărbători, cu reduceri semnificative cuprinse între 25% și 60%.

Vezi catalogul Flanco AICI sau descarcă-l accesând linkul de mai jos.

https://dlf.transfer.ro/transfer_ro-22nov-556d1e7fcdf191bc.zip

<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/WDJF5vytfjI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>