Bebeto a împlinit 14 ani! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf i-au transmis mesaje pline de iubire

Miercuri, 31 august, Laurențiu Junior sau Bebeto, așa cum este alintat de familia sa și de prietenii săi, a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Cu această ocazie specială, adolescentul a primit urări pline de dragoste și a fost sărbătorit cum se cuvinte. Deși Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț, aceștia nu l-au neglijat pe fiul lor, motiv pentru care i-au oferit atenția cuvenită micului sărbătorit.

Chiar dacă se află în Azerbaidjan, unde antrenează echipa de fotbal Neftchi Baku, Laurenţiu Reghecampf și-a făcut timp ca să îi scrie un mesaj fiului său de ziua sa de naștere. Acesta a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii cu el și Bebeto, lângă care a scris „La mulți ani, Bebele meu – te iubește tata mult!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Deși Laurențiu Reghecampf nu a putut fi aproape de fiul său miercuri, mama sa și surorile sale vitrege au fost. Anamaria Prodan, Sarah, Rebecca și Bebeto au petrecut pe cinste la mare. Asemeni fostului ei soț, și Anamaria Prodan a postat pe contul ei de Instagram un mesaj pentru fiul ei.

„La mulți ani, îngerul meu! Tu ești totul! Ești inima mea! Tu ești inima mea! Ești lumea mea”, a scris vedeta.

Luca Reghecampf a cerut-o în căsătorie pe iubita sa

Ziua de naștere a lui Bebeto nu a fost singurul motiv de bucurie pentru Laurențiu Reghecampf. Recent, fiul său din prima căsătorie, Luca, a cerut-o de soția pe iubita sa, Asiana Peng, iar aceasta a acceptat imediat.

Chiar dacă ar fi trebui să fie un eveniment fericit, lucrurile nu au stat deloc așa deoarece nunta lor le dă mari bătăi de cap părinților Asianei Peng. Deși mama ei este de acord să se mărite cu Luca Reghecampf, ea a spus, recent, că nu își permite să le organizeze o nuntă de lux. Din acest motiv, aceasta a sugerat ca Laurențiu Rechecampf să se ocupă de cheltuielile nunții.

„Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris.

Vă anunț pe cei care o faceți de aceeași speță cu Caciuc să aveți grijă! În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu follow the money și bunăstarea lor”, a spus mama Asianei Peng, potrivit Click!.

Mama Asianei Peng a precizat că Luca Reghecampf nu este multimiliardar și nu își permite să organizeze o nuntă de lux. Potrivit spuselor sale, oamenii ar trebui să nu își imagineze că imaginea fiicei sale ar putea fi terfelită.

„Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la D.A. Copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce! Nu cumva să vă imaginați că puteți terfeli imaginea fiicei mele cât aveți chef și cum aveți chef”, i-ar fi transmis Silviana Peng mamei băiatului.