Fata lui Vadim Tudor a fost prinsă cu minciuna. Vestea că presupusul ei soț ar fi murit la doar patru luni de la căsătorie de COVID. S-a spus atunci că Lidia Tudor, care este fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, era măritat cu scriitorul în vârstă de 51 de ani. Aesta era cu 20 mai mare decât fiica lui CV Tudor.

Suprinzător, însă, Lidia Tudor a susținut ulterior, la emisiunea lui Teo Trandafir , că nici vorbă să-i fie soț. Ea a negatcă Dan-Alexandru Tano ar fi fost căsătorit cu ea. Invitată, alături de sora ei, la emisiunea Teo Show, a început să acuze mass-media. ”Presa din România a sărit pe mine rău!”, au fost comentariile făcute de fiica celui care a fondat Partidul România Mare.

Imediat, Teo Trandafir, a replicat: ”De ce oare?”. Răspunsul Lidiei Vadim a venit prompt.

”Pentru că mare parte din presa din România e murdară! Pentru că nu te sună, îți pun cuvinte în gură…”, a continuat Lidia Vadim Tudor. În secunda doi a urmat o altă întrebare. ”Te întrebăm noi: ești sau nu soția celui care a decedat?” .

Răspunsul ei a fost categoric: ”NU!”

Asistentul lui Teo Trandafir, Bursucu a insistat, surprins de hotărârea Lidiei. ”Deci nu ai nicio treabă”, a spus el, iar același NU s-a auzit din gura Lidiei. Teo avea să continue, spunându-i că ”zvonul acesta, până la urmă, nici nu e ceva urât, nu e ca și cum ai fi făcut ceva ilegal”. ”Fum fără foc nu există, bănuiesc că îl cunoșteai pe domn”, a punctat Bursucu. ”Da, era colaborator al revistei noastre”, a replicat Lidia.

”Zvonul spune că era soțul tău!”, a preluat subiectul Teo. Fiica lui Vadin Tudor a replicat ironic: ”Da, păi, am mai avut un soț, am mai avut unul…”

Dovada că fiica lui Vadim Tudor a mințit în direct, la TV

Ea a fost prinsă, însă, cu minciuna. Potrivit jurnaliștilor de la Cancan, există dovada unui mariaj între Lidia Tudor și Dan Alexandru-Tano care a fost răpus de COVID. Ziariștii au publicat actul căsătoriei dintre cei doi. Ei au susținut că documentul este o dovadă de necontestat care arată că Lidia Vadim a mințit fără să clipească. În certificatul de căsătorie  apar, în mod clar, numele ei și al scriitorului, data, locul și Sectorul unde a avut loc evenimentul.

Conform certificatului, cei doi s-au căsătorit pe 10 iulie 2021, dar, din nefericire, bărbatul avea să se stingă din viață câteva luni mai târziu, pe 16 octombrie.

(sursa foto: cancan)