Alexandru Rus a cerut-o de soție pe Bianca Sim chiar de ziua ei, la împlinirea vârstei de 30 de ani, scrie gazetadecluj.ro.

Fiul lui Ioan Rus a avut o relaţie de câţiva ani cu Denisa Pastor, un cunoscut fotomodel în Cluj Napoca, dar aceștia s-au despărțit.

Acum, însă, Alexandru Rus iubește din nou, după despărțirea de fosta sa iubită, supranumită Pamela Anderson de România. Fiul fostului ministru de Interne Ioan Rus este împreună cu o stewardesă care i-a cucerit inima.

Cei doi s-au plimbat prin țări străine și au colindat stațiunile exotice

Despărțirea de Denisa Pastor, după o relație de cinci ani, timp în care cei doi plănuiau să viziteze Starea Civilă, l-ar fi afectat pe Alexandru Rus, fiul fostului ministru de Interne, Ioan Rus.

Acesta nu s-a afișat cu nicio femeie o perioadă destul de lungă, însă acum a cerut-o în căsătorie pe actuala iubită. Soarele a ieșit și pentru el, iar de data aceasta aleasa este stewardesă. Bianca este o frumusețe care are multe în comun cu Alex. Călătoriile, în primul rând.

Relația dintre cei doi, ferită de ochii publicului

Cei doi nu s-au afișat din prima, au lăsat ca totul să meargă de la sine și, când relația s-a sudat, nu au mai ascuns nimic. Pe Instagram, prin imaginile urcate, cei doi și-au dovedit marea iubire ce și-o poartă. O cursă aeriană, în care el era un pasager dornic să ajungă rapid la destinație, iar ea, o stewardesă care l-a plăcut, a fost liantul, iar de acolo a plecat totul, de acolo a început firul iubirii. Și deplasările exotice, și nu numai, au continuat ca doi îndrăgostiți. Zilele importante și le petrec împreună, merg la evenimente, împart problemele vieții.

Din relația începută întâmplător, la cererea în căsătorie

Cei doi au postat poze în care peisajele în care trupul fără cusur al Biancăi se afișează spun multe despre tânăra care l-a cucerit pe Alex. Se pare că sunt făcuți unul pentru celălalt. O relație începută întâmplător, la 10.000 de metri în aer, într-o zi de toamnă târzie, care acum s-a sudat și despre care se vorbește că va dura până la adânci bătrâneți