Tragedia nopții în România! S-au sinucis la doar 15 ani

Tragedia nopții în România! Sâmbătă, 9 decembrie 2023, două adolescente în vârstă de 15 ani au pierit, după ce au căzut de la circa 20 de metri înălțime. Tragedia a avut loc după ce una dintre ele a sunat-o pe mama sa pentru a-i comunica intenția de a se sinucide.

Conform informațiilor furnizate de IPJ Hunedoara, o femeie din orașul Uricani a alertat poliția sâmbătă, indicând că fiica sa a contactat-o telefonic pentru a-i spune că are în plan să comită un act sinucigaș în zona cunoscută drept „la ruine” din municipiul Lupeni.

Forțele de ordine din Lupeni și echipele medicale au intervenit rapid în apropierea unei foste fabrici. Acolo, au descoperit corpurile celor două minore. Părea că acestea au suferit multiple traume ca urmare a căderii de la înălțimea de aproximativ 20 de metri. Investigațiile poliției vizează acum motivele și circumstanțele în care a avut loc tragicul eveniment. Un dosar penal a fost deschis și este în curs de cercetare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Tragedia serii în România! Un medic veterinar din Petroșani a fost ucis

O altă tragedie a avut loc, sâmbătă, în municipiul Petroșani, județul Hunedoara. Un bărbat a ucis o femeie prin strangularea. Femeia ucisă era medic veterinar. Ulterior, agresorul a încercat să-și încheie viața cu ajutorul unui cuțit. Autoritățile au intervenit prompt, reușind să-l captureze. Acesta a fost ulterior transportat la spital, unde s-a constatat că rănile suferite erau superficiale. În prezent, individul este sub supravegherea poliției.

Sanda Draia, purtătoarea de cuvânt a Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, a zis că între agresor și victimă a existat o relație de prietenie în trecut și că cei doi nu erau căsătoriți. Este important de menționat că cabinetul veterinar în care a avut loc tragedia nu aparținea victimei.

„A fost comis un omor de către o persoană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar.

Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat, sâmbătă, Sanda Draia.