Organizatorii festivalului Internetics au refacut clasamentul web agentiilor (editia 2007), ca urmare a aparitiei unei erori in cadrul inscrierilor din acest an si exclud din top agentia Green Pixel. Includerea agentiei in clasament a aparut ca urmare a prezentei Green Pixel, in calitate de autor, pentru o serie de lucrari castigatoare, situatie similara cu inscrierile in nume personal ale altor agentii care au fost incluse in top.

Toate lucrarile semnate de Green Pixel au fost inscrise direct de catre clientii sai si nu de agentie. “Nu ne-am propus sa concuram si implicit ni se pare nedrept sa fim prezentati drept pierzatori, intr-un clasament pentru care nu am luptat. Asta in conditiile in care am castigat 3 din 4 editii la care am participat. Oricum, clientii nostri au fost multumiti: ei au castigat patru premii si doua nominalizari. Multumirea si increderea lor ne sunt de ajuns”, a spus Marius Deak, CEO/Creative Director la Green Pixel.

In urma eliminarii Green Pixel, clasamentul revizuit al agentiilor este: Webstyler, iLeo, Ninespices, Babel Communications si MRM Partners. Pentru stabilirea acestui clasament, juriul a luat in considerare punctajele obtinute de participanti in cadrul competitiei Web Promo. Festivalul Internetics este un proiect al Millenium Communications, companie care a fost infiintata in anul 1998, ca o agentie de PR. In prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii – Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.

Sursa: Millenium Communications