Fashion Days, cel mai mare club exclusivist de cumpărături online din Europa de Est, face – prin aplicația pentru iPhone -, ca cele mai renumite branduri de fashion să fie accesibile şi în mișcare.

" Numărul comenzilor plasate de pe smartphone în ultima lună depășește 15 procente din numărul comenzilor Fashion Days România. Ne așteptăm ca în următorii ani acest procent din vânzări să crească rapid.” a declarat Cristina Popa (foto), Country Manager Fashion Days România.

Aplicaţia pentru mobil iOS Fashion Days este deja disponibilă în App Store şi poate fi descărcată gratuit de către fiecare utilizator. La fel ca în magazinul online, principalele categorii de produse – Femei, Bărbaţi şi Pentru casă, sunt disponibile şi în meniul aplicaţiei.  
Clubul de cumpărături,  prezent în 10 ţări ( România, Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia, Letonia, Estonia, Lituania), are 4 milioane de membri.
Fashion Days urcă, zilnic, pe site peste 1.500 de produse pentru femei/bărbaţi/copii/home&deco pe care le vinde cu până la 70% discount.
Potrivit unui calcul Capital, sunt 500.000 de clienți activi care cumpără de pe site-urile de modă din România – inclusiv Fashion Days și competitorii săi (Stilago, Tuatara, My Closet etc.) La un bon mediu de 200 de lei, putem spune că românii fac shopping online de 100 de milioane de lei (aproximativ 2,2 milioane de euro).