Ultimul duel dintre Faimoși și Războinici a fost foarte încins și s-a terminat cu victoria echipei albastre. Însă competiția a fost foarte strânsă. Războinicii au ratat de trei ori finalizarea meciului, ceea ce l-a înfuriat la culme pe Giani Kiriță. În ultimul duel dintre faimoasa Andreea Arșine și războinica Nicoleta Luncă a fost egalitate. Pentru prima dată în istoria Exatlon, punctul a trebuit să se rejoace pentru că organizatorii nu le-au putut departaja pe cele două fete. 

În perioada de așteptare a deciziei, Giani Kiriță i-a spus Andreei Arșine că este urâtă și că se sperie de ea. „Ești urâtă! Ești foarte urâtă! Eu am avut femei frumoase în viața mea!”, i-a spus acesta. Concurenta i-a replicat doar că este punctul ei, lăsând-o practic fără reacție la o asemenea jignire înfiorătoare. Și în trecut Giani Kiriță a fost taxat de public din cauza vorbelor urâte adresate celorlalți.

Duelul dintre faimoasă și războinică s-a terminat până la urmă cu bine pentru echipa albastră. Nicoleta Luncă a adus punctul final și după o serie de șapte înfrângeri, în sfârșit au reușit și Războinicii o victorie.