Prima poziție este ocupată de Rovana Plumb, iar cea de-a doua de jurnalista Carmen Avram. Nimic surprinzător. Informațiile au fost intens vehiculate și înainte de anunțul oficial. Dar Victor Boștinaru și Ioan Mireca Pașcu sunt două nume care erau date ca sigure pe liste. De altfel, cei doi chiar s-au grăbit să posteze pe facebook că vor candida.

Cel mai umilit din această situație a ieșit, însă Pașcu, vicepreședinte al Parlamentului European, eurodeputat aflat deja la al treilea mandat. El a transmis de mai multe ori în luna martie că sigur CANDIDEAZĂ. Iar Liviu Dragnea l-a lăsat să se facă de râs, pentru că știa exact că lista va arăta altfel decât și-o închipuia colegul lui de partid.

Vezi șiCutremur în Guvern! Petrea Daea DEMIS! Lista miniștrilor care vor părăsi cabinetul Dăncilă (SURSE)

Ioan Mircea Pașcu a reacționat apoi dur tot pe facebook. Unde altundeva?
”Trebuie fie sa ai un simt de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigase, dacă atunci când și așa ai putini oameni apropiați, sa faci tot posibilul sa ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat ca fiecare pasare pe limba ei piere!?”, a scris acesta.

Interesant este că niciun politician PSD nu are curaj să meargă să discute față în față cu preșdedintele PSD și să spună ce are de zis. Mesajele se transmit stric pe rețelele de socializare, într-o manieră cât de poate de adolescentină.

Vezi și Probleme mari pentru Elene Udrea! Gestul neașteptat al iubitului său! Ce a făcut Adrian Alexandrov la București