„După succesul de care s-a bucurat modelul Alldro Speed în rândul clienţilor noştri, înregistrând vânzări de peste 8.000 de unităţi în cele nouă luni de la lansare, venim în întâmpinarea lor cu Alldro Speed i, un produs care răspunde exigenţelor pieţei şi trendurilor în privinţa elementelor hardware. De la lansarea modelului Alldro Speed, tableta s-a aflat în topul vânzărilor din magazinele de profil, ceea ce reprezintă o recunoaştere a raportului calitate-preţ, într-o piaţă extrem de dinamică, dovedindu-se alegerea perfectă pentru clienţi. De altfel, am reuşit să câştigăm încrederea clienţilor prin actualizările permanente pe care le-am adus produselor noastre, iar despre Alldro Speed putem spune că este un produs ajuns la maturitate”, menţionează Lucian Peticilă, General Manager Allview.
În cele nouă luni de viaţă, tabeta Alldro Speed a beneficiat de upgrade software permanent, aducându-le utilizatorilor un plus de siguranţă, prin intermediul aplicaţiei Mobile Security Premium. Acum, clienţii Allview beneficiază şi de Office Suite Viewer preinstalat, care le oferă posibilitatea vizualizării de fişiere Word, Excel şi PowerPoint.
Dacă, în momentul lansării – decembrie 2011, modelul Alldro Speed era echipat cu sistemul de operare Android 2.3, Allview a devenit, în februarie 2012, primul jucător de pe piaţă care a oferit cea mai nouă versiune a acestuia – Android 4.0 Ice Cream Sandwich, moment marcat la World Mobile Congress, la Barcelona. Acum, tableta Allview Speed i dispune de un capac din aluminiu, care face produsul mai rigid şi sporeşte plăcerea de utilizare, dar şi de o memorie Flash de 8 GB.
„În condiţiile în care Allview este producătorul din România cu cele mai bine vândute produse care folosesc sistemul de operare Android, estimăm că, până la sfârşitul anului, numărul de tablete Speed vândute va depăşi 15.000 de unităţi”, a mai adăugat Lucian Peticilă, General Manager Allview.
Noul model este disponibil pe piaţă, în magazinele partenere, începând de astăzi, la preţul recomandat de 574 de lei.