Facebook se afla in negocieri cu producatorul de terminale mobile Nokia pentru a integra reteaua sociala direct pe telefoanele produse de compania finlandeza.

Conform declaratiei unor persoane apropiate discutiilor, Facebook vrea sa introduca pe terminalele Nokia parti ale binecunoscutei retele sociale. Potrivit sursei, discutiile au demarat in urma cu cateva luni, valoarea unei eventuale tranzactii nefiind divulgata inca.

Daca parteneriatul se va concretiza, utilizatorii de terminale mobile Nokia vor putea sa vada direct de pe ecranul telefonului cand prietenii lor sunt online. De asemenea, pot apela la lista de contacte pentru a trimite mesaje.

Sursele citate spun ca parteneriatul ar putea include si stocarea datelor de contact din Facebook direct pe telefoanele Nokia.

In acelasi timp, Facebook se afla cel mai probabil in discutii si cu Palm si Motorola pentru realizarea de parteneriate similare.

Potrivit sursei citate, este de asteptat ca Nokia si Facebook sa faca un anunt la conferinta de telefonie mobila de la Barcelona.

Sursa: TODAYonline