Reducerile se vor aplica atât aparatelor foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale high-end. Totodată, se vor aplica reduceri şi la aparatelor mirrorless, una dintre categoriile de echipamente cele mai căutate datorită dimensiunilor compacte şi performanţelor excelente, tot mai apropiate de cele ale DSLR-urilor. Nu vor fi uitate nici accesoriile, de la trepiede până la lumini şi fundaluri de studio.
Marian Alecsiu, general manager F64 Studio: “F64 propune în mod frecvent reduceri la diverse categorii de produse. Dacă anul trecut am preferat să avem o campanie de reduceri în ziua de 11.11.2011, când toate produsele au beneficiat de 11% reducere, anul acesta am hotărât să ne alăturăm inițiativei Black Friday. Am pregătit deja stocul, avem mii de unităţi care vor beneficia de reduceri. Acţiunea de anul trecut a fost un real succes pentru noi, ne dorim ca anul acesta să depăşim rezultatele din 2011.”
În campania Black Friday la F64 Studio sunt incluse echipamente de la producători precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata și Think Tank Photo.
Pentru Black Friday, F64 Studio estimeazaă o creştere cu 100% a vânzărilor comparativ cu o zi de vineri obişnuită şi o creştere semnificativă a traficului pe site. Pentru ca utilizatorii să nu întâmpine nici o dificultate, F64 are în permanenţă un server de backup menit să susţină creşterea numărului de vizitatori.