Euroins România a lansat un produs care oferă posibilitatea asigurării împotriva gripei porcine, valoarea maximă a despăgubirilor acordate fiind de 5000 de euro.

Perioada de asigurare este de maxim un an, dar nu mai puţin de 3 luni, fiind valabilă pe teritoriul României, cu posibilitate de extindere a valabilităţii. În categoria riscurilor asigurate intră  spitalizarea, convalescenţa şi decesul.

„Prima de asigurare este cuprinsă undeva între 30 şi 35 de euro – încă lucrăm la stabilirea datelor finale, suma maximă pe care o putem asigura fiind de 5000 de euro în caz de deces”, a declarat pentru capital.ro directorul de marketing al Euroins, Cristian Dăscălescu.

De asemenea, compania acordă, în cadrul acestei asigurări, 20 de euro pe zi pentru spitalizare, dar nu mai mult de 45 de zile, respectiv 15 euro pe zi pentru perioada de convalescenţă care nu trebuie să depăşească 60 de zile.
Cele două perioade, spitalizarea şi convalescenţa, se cumulează şi plata se va face în funcţie de numărul total de zile. În caz de deces, din suma de 5000 de euro se va scădea suma plătită pentru spitalizare.

„Acest produs, care este unul inedit pe piaţa românească, este de fapt un supliment la asigurarea de accidente oferită de compania noastră”, a mai spus Cristian Dăscălescu.