Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal, este protejat la cel mai înalt nivel. Această ipoteză a fost susținută cu tărie de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata care a fost sechestrată, violată și omorâtă la Caracal.

Cumpănașu a explicat, la Digi 24, că a depus la parchet documente care cuprind informații cu privire la persoanele din politică care l-ar proteja pe Gheorghe Dincă. Nu sunt numai politicieni, a susținut el, ci și oameni din Poliție dar și o presupusă rețea de trafic de minore.

Numărul celor care sunt parte a clasei politice șochează, însă: peste 20.

„Există așteptarea mea și a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la rețeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliție, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone – dacă ei există”, a spus Cumpănașu, care a subliniat că el a depus 60 de pagini la parchet. Din informațiile pe care le-a furnizat apar și nume de persoane care l-au cunoscut și protejat pe Dincă.

Cumpănașu a refuzat să dea nume, spunând  că este firesc să le protejeze identitatea cât timp nu sunt dovediți.

„Eu am depus indicii și declarații și nume. Cred că vor ieși, dacă se face ancheta cum trebuie, cel puțin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus că doar din Olt? Nu. Eu știu despre cine e vorba. Nu sunt miniștri actuali”, a comentat unchiul Alexandrei.