Este șoc la Hollywood, după ce actorul Kevin Costner și soția sa, designerul Christine Baumgartner, au anunțat că divorțează după 18 ani de căsnicie.

Aceștia au cerut fanilor lor să le respecte dreptul la intimitate în această perioadă delicată.

Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de căsnicie

Sursă: Dreamstime

Kevin Costner (68 de ani) și Christine Baumgartner (49 de ani) sunt părinții a trei copii: Cayden (15 ani), Hayes (14 ani) și Grace (12 ani). Creatoarea de modă a cerut custodia comună a acestora, relatează Page Six.

Un reprezentant al actorului a confirmat informația. Acesta a subliniat că cei doi își doresc să treacă cu bine peste această perioadă neplăcută.

„Cu mare tristețe, vă anunț că sunt circumstanțe care nu au depins de domnul Costner și care au dus la desfacerea căsătoriei”, a anunțat acesta. „Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată pentru a depăși această perioadă dificilă”, a adăugat el.

Pentru Kevin Costner, acesta este cel de-al doilea divorț. De asemenea, acesta mai are trei copii din mariajul cu Cindy Costner.

Vestea divorțului a șocat pe toată lumea, în condițiile în care acum câteva luni, actorul o lăuda pe soția sa și i-a mulțumit pentru tot ce i-a oferit până acum. Acesta a precizat că soția sa face foarte multe lucruri, mai ales în gospodărie. Ea a fost cea care s-a ocupat mereu de casa în care locuiau împreună.

„Casa e mai frumoasă datorită ei. Totul e mai cald grație ei. Aceste mici lucruri pe care le face cred că sunt dovezi ale iubirii”, a spus el, potrivit filmnow.ro.

Kevin Costner și Christine Baumgartner s-au căsătorit în anul 2004.

Actrița Reese Witherspoon divorțează după 12 ani căsnicie

Un alt divorț care a luat recent prin surprindere Hollywood-ul este cel al actriței Reese Witherspoon. Aceasta a anunțat că divorțează de producătorul Jim Toth la numai două zile după aniversarea a 12 ani de căsnicie.

„Avem câteva veşti personale de împărtăşit…Cu multă grijă şi consideraţie am luat decizia dificilă de a divorţa. Ne-am bucurat de atâţia ani minunaţi împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună.

Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată uşoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, a postat ea pe Instagram.

Reese Witherspoon și Jim Toth au împreună un băiețel de 10 ani, pe nume Tennessee James. Actrița mai are doi copii, o fiică pe nume Ava (23 de ani) și un fiu, Deacon (19 ani) din căsătoria cu Ryan Philippe. Cei doi au divorțat în anul 2008.