ESET Endpoint Antivirus și ESET Endpoint Security au o amprenta mică asupra resurselor hardware ale sistemului şi utilizează nivele multiple de detecție a malware-ului,  printre care se numără motorul de scanare ThreatSense și ESET Live Grid – serviciul cloud de stabilire a reputației fișierelor, noua generație de soluții ESET Endpoint Security oferă protecție proactivă lideră în industrie împotriva amenințărilor emergente.
"Software-ul ESET este folosit în acest moment, la nivel mondial, de peste 100 de milioane de utilizatori și sunt mândru să anunț că la finalul unui proces riguros de dezvoltare putem să oferim acestă linie avansată de produse destinată pieței clienților business. Suntem încântați să sărbătorim cea de-a 25-a aniversare a NOD32, prin lansarea ESET Endpoint Solutions," spune Richard Marko, CEO la ESET.
Alături de soluțiile pentru endpoint, ESET a lansat și ultimele versiuni ale altor produse de securitate business: ESET File Security pentru Microsoft Windows Server, ESET File Security pentru Microsoft Windows Server Core și ESET Mail Security pentru IBM Lotus Domino.
În România, distribuitorul exclusiv al soluţiilor de securitate ESET este compania Axel Soft IT Group.