Cei peste 20.000 de vizitatori zilnici ai Ziare.com au posibilitatea sa ofere cadouri prietenilor si rudelor din Romania. Livrarea se va face in toate localitatile din Romania, in unele cazuri gratuit. Plata se realizeaza cu card, online, pe un server securizat cu SSL, din SUA. O alta modalitate de plata este cea cu card prin telefon la numarul gratuit pus la dispozitie de Ziare.com Inc. in SUA (1-866-Romania), cu cec sau Money Order emis pe numele Ziare.com Inc sau chiar cash, la orice ghiseu Western Union din 180 de tari, se arata intr-un comunicat de la New Media Concept, proprietara emania.ro.
De asemenea, compania a mai semnat un parteneriat cu Best Distribution si l-a extins pe cel cu Gimex/Sony Music, avand posibilitatea sa vanda peste 1.000 jocuri si DVD-uri in doua noi magazine: www.emania.ro/jocuri si www.emania.ro/DVD. Jocurile disponibile sunt compatibile cu diverse platforme: PC, PlayStation 1 si 2, GameBoy Advance, GameBoy Color, GameCube si chiar cu noua consola X-Box de la Microsoft. Filmele de pe DVD-uri sunt subtitrate in mai multe limbi, printre care si romana.
Emania a realizat in primul trimestru din 2002 vanzari totale de 1,961 miliarde lei. Fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand s-au inregistrat vanzari de 892 milioane lei, s-a inregistrat o crestere de 220%.
Cele 1,961 miliarde lei obtinute in perioada 1 ianuarie – 31 martie 2002 reprezinta atat vanzari ale New Media Concept, cat si vanzarile partenerilor emania care isi prezinta si ofera spre vanzare produsele prin intermediul magazinului virtual. Volumul comenzilor din strainatate a crescut de la 12% in primul trimestru din 2001, la peste 29% in trimestrul I din 2002, datorita introducerii platii cu card de credit pentru cei din strainatate.
Compania New Media Concept a obtinut un profit brut pe primul trimestru din 2002 de peste 114,7 milioane lei, comparativ cu o pierdere de peste 75,9 milioane lei in perioada similara a anului trecut.