Această firmă s-a născut din ideea a doi tineri antreprenori pasionați de mașini – frații Cristina și Ionuț Vida. Ei au absolvit cursurile Facultății de științe economice și gestiune a afacerilor din Cluj Napoca. Ei au dorit să calce pe urmele parinților lor in domeniul afacerilor, dar în același timp să se facă remarcați singuri, astfel încat au dezvoltat compania la un nivel la care nu se așteptau. 

Acum 3 ani compania și-a început activitatea cu o flotă de 5 mașini și doar un punct de lucru, iar în prezent în parcul auto al companiei se află 30 de mașini, ceea ce înseamna mai mult decat o triplare a numarului de mașini. Această dezvoltare s-a putut realiza doar prin multă muncă și clienți cât mai multumiți. 

Elite rent a car se adresează în principiu clienților care vor sa aibă parte de o altfel de experiență atunci când inchiriaza o mașina, indiferent dacă vor rezerva o mașină de lux sau o mașină economică.

După cum spune și numele, ELITE are în flota sa o gamă largă de mașini de lux precum Porsche Cayenne, Mercedes ML, Mercedes CLS etc., dar și mașini economice precum VW Polo, Ford Focus etc. 

Pe lângă serviciile clasice de închirieri de mașini atat pe termen scurt cât și pe termen lung în regim de leasing operațional, închiriere auto pentru evenimente, transferuri între orașe și VIP shuttle, Elite rent a car mai oferă și masină la schimb în cazul unui accident auto, în urma căruia se va deschide un dosar RCA (bineînteles dacă clientul este partea vătămată).

Pentru mai multe detalii despre această companie și pentru a urmări evoluția ei, puteți accesa pagina web www.eliterentacar.ro, pagina de Facebook Elite Rent a Car și profilul de Instagram eliterentcar.


Te-ar putea interesa și: