Concertul va avea loc pe 3 iulie 2019 în București, pe Arena Națională, anunță oraganizatorii evenimentului, Barracuda Music. 

  Organizatorii anunță că, pentru a preveni comerțul ilicit cu bilete, toate tichetele puse în vânzare vor fi personalizate cu numele persoanelor pentru care sunt achiziționate. De asemenea, pentru identificare, participanților la concert li se cere ca, împreună cu biletul, la intrare să prezinte și un act de identitate valid.

Biletele la concertul lui Ed Sheeran încep de la 199 de ron și ajung la 299 ron. În plus, se adaugă 15 ron taxa de livrare a biletului sau 3 ron, taxa de ridicare a comenzii de la ocasa de bilete.

Ed Sheeran este artisul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 și se află, în prezent, în plin turneu de promovare a celui mai nou album al său, ”Divide”.  În cadrul turneului din această vară din UK, Ed a cântat în faţa a peste 1,1 milioane de spectatori, inclusiv în patru seri pe stadionul Wembley din Londra, susţinând astfel cel mai mare turneu al unui artist solo care a avut vreodată loc în UK.