Investitorul si dezvoltatorul imobiliar Echo Investment a anuntat obtinerea autorizatiei de constructie pentru proiectul Korona din Brasov, proiect care va absorbi o investitie de 150 milioane de dolari si va fi finalizat in a doua parte a anului 2010.

“In acest moment se afla in desfasurare activitatile legate de demolare care in scurt timp vor fi finalizate. In acelasi timp s-au inceput si toate actiunile premergatoare demararii constructiei prevazuta pentru a incepe peste cateva luni”, au declarat reprezentantii Echo. Acestia au mai adaugat ca finalizarea centrului comercial Korona este conform calendarului companiei, in a doua jumatate a anului viitor.

Korona Brasov va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 153.000 de metri patrati si va avea o suprafata construita de 53.000 de metri patrati.

Centrul comercial va fi structurat pe patru niveluri, unul subteran si trei supraterane. In subteran se va afla un hipermaket si mai multe magazine de servicii, cum ar fi banci, curatatorii, magazine de telefonie mobile, etc. Cele trei nivele supraterane vor oferi o gama larga de magazine de confectii, sport, articole decorative, electrocansice, electronice, etc. Korona va dispune astfel de 240 de magazine, la care se adauga un cinematograf cu cinci sali, o sala de bowling, un cazinou si un club de fitness. Oferta este completata cu baruri, restaurante si cafenele. Clientii vor avea la dispozitie aproximativ 2.000 de locuri de parcare. Noul centru comercial va crea in Brasov peste 1.500 de locuri de munca.

Echo Investment este una din primele trei companii de investitii si dezvoltare cu capital polonez, iar din 1996 societatea este cotata la bursa de valori din Varsovia.

Societatea realizeaza invetitii in patru sectoare ale pietei imobiliare: locuinte, centre comerciale, imobile de birouri si hoteluri. Societatea a finalizat deja aproape 80 de proiecte in 28 de orase din Polonia cu o suprafata de 700.000 metri patrati.

Mai cititi si: Echo Investment dezvoltă un centru comercial în Braşov cu o investiţie de 150 mil. euro

Sursa: Echo Investment