Milionarul Bobby Păunescu, binecunoscut şi pentru cuceririle sale în rândul femeilor frumoase din România, pare să fi dat din nou lovitura.

Prietenii acestuia au remarcat de curând că în vila lui Păunescu din Lugano, Elveţia, şi-a mai făcut loc o nouă persoană, un fotomodel cunoscut în întreaga lume pentru frumuseţea ei.

Ar fi vorba despre Claudia Maria Dumitru, unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, o tânără în vârstă de 24 de ani, cu ochi verzi superbi şi forme aproape perfecte. Ea a postat serile trecute, pe un cont de socializare, o fotografie cu un peisaj idilic, din Elveţia. Amănuntul de care fata nu şi-a dat seama a fost însă imediat observat de amicii lui Bobby Păunescu: fotografia ar fi fost realizată chiar de la balconul vilei acestuia din Elveţia.

Deocadamdată, Bobby Păunescu şi Claudia Maria Dumitru nu au ieşit împreună în public, aşa că se poate bănui că relaţia lor este abia la început, scrie wowbiz.ro.

Regizorul şi producătorul milionar Bobby Păunescu s-a iubit de-a lungul timpului cu multe femei celebre şi frumoase, printre care le amintim pe actriţa Monica Bîrlădeanu, declarată, la un moment dat, cea mai sexy româncă, modelul Alice Peneacă, cu care a fost şi căsătorit, dar şi modelul american Alyssa Arce.

Claudia Maria Dumitru este o tânără de 24 de ani, născută în Roșiorii de Vede, care a impresionat lumea modei din Europa și din America cu frumusețea ei. Cu ochii verzi, extrem de expresivi şi cu forme aproape perfecte pentru un manechin, Claudia este considerată de revistele de specialitate unul dintre modelele care își vor pune amprenta asupra modei în următorii ani.