Liderul clanului Duduienilor, Florin Mototolea, a fost condus duminică pe ultimul drum de către rudele şi prietenii săi. În ultimele zile, vila în care locuia acesta a fost un adevărat loc de pelerinaj: mii de oameni au venit să-şi ia adio de la Emi Pian, care a murit săptămâna trecută dupa un conflict spontan cu un tânăr din gruparea Rinu.

Duminică, sute de oameni s-au strâns la locuinţa lui Emi Pian, aflată chiar peste drum de penitenciarul Rahova, acolo unde se află încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu. Celebrul manelist Florin Salam a fost şi el prezent la funeralii, însă nu a scos niciun cuvânt. A stat tot timpul cu capul în pământ, plângându-și prietenul.

Doar vocea Sorin Copilul de Aur se mai auzea, printre țipetele și gemetele de durere ale celor prezenţi. La un moment dat, artistul s-a lăsat în genunchi lângă sicriul lui Emi, iar Salam a preluat registrul muzical, abia reuşind să-şi reţină lacrimile în timp ce cânta, scrie cancan.ro.

Tatăl lui Emi Pian nu a fost prezent la înmormântare. Nicolae Duduianu a făcut o cerere de permisie pentru câteva ore, însă aceasta nu i-a fost aprobată de către conducerea penitenciarului.

Pe tot parcursul priveghiului, curtea casei din Rahova a fost plină de oameni și de coroane de flori, însă după înmormântare lucrurile s-au mai liniștit. Cu toate acestea, chiar şi duminică noaptea, afișele uriaşe cu liderul Duduienilor erau încă pe gard și pe casă, iar mai multe persoane încă se aflau în fața porții casei sale.

Principalul suspect în cazul crimei a fost arestat preventiv

Vineri, 7 august, principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei luate de Tribunalul Bucureşti. Este vorba despre Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă, însă Richard Emanuel Gheorghe a fost pus în arest.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, menţionează procurorii.

Principalul suspect, Richard Emanuel Gheorghe, a fost şi el rănit în altercaţie, fapt pentru care s-a aflat internat pentru câteva zile în spital, sub paza strictă a Poliţiei.