Evolio Quadra are o carcasă confecţionată din aluminiu şi sticlă, iar marginile panoului frontal sunt foarte subţiri şi de culoare albă. Cu o grosime de doar 9,5 mm, Evolio Quadra este cea mai subtire tabletă românească de 10,1 inch de pe piaţă. Evolio Quadra are un procesor Cortex A9 de 1,2 GHz, memorie RAM 1 GB, spaţiu de stocare 16 GB, Wi-Fi şi sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Tableta are o greutate de numai 535 de grame.

„Prin această lansare, Evolio ataca segmentul de tablete de 10.1 inch, un segment dominat în special de brandurile internaţionale. Am făcut acest pas în urma cererilor venite din partea clienţilor noştri pentru o tabletă premium cu ecran panoramic. Evolio Quadra îmbină perfect puterea de procesare cu un display wide de înaltă calitate, oferind o experienţă multimedia imersivă. În ultimele 2 trimestre cota de piaţă a tabletelor de 10.1” a crescut de la 25% la peste 30%, iar noi ţintim o cotă de piaţă de 20% în acest segment.  Evolio deţine supremaţia tabletelor româneşti de 7 inch pe trimestrul 1 al anului în curs, cu o cotă de peste 30% conform studiilor de piaţă” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noua tableta Evolio este disponibilă pentru precomenzi pe www.evolioshop.com la preţul de 999 lei şi se va găsi în magazinele de specialitate începând cu jumătatea lunii iunie.
CITEŞTE ŞI Allview a lansat o tabletă şi un smartphone Quad Core E-Boda a lansat o nouă tabletă de 10.1 inch