În afară de asta, poți să te simți compleșit de volumul de lucru cu sute de sarcini de făcut (atât pentru facultate, cât și pentru organizarea timpului de zi cu zi). Iată motivul pentru care organizarea este absolut esențială pentru studenți, iar aici putem vorbi de toate avantajele pe care le aduce o tabletă iPad Pro.

 • Smartwatch Apple Watch 3, AMOLED Capacitive touchscreen 1.65″, Bluetooth, Wi-Fi, Bratara Silicon 38mm, Carcasa Aluminiu, Rezistent la apa si praf (Alb) = 1049 lei
 • Tableta Apple iPad Air 4 (2020), Procesor Hexa-Core, Liquid Retina IPS LCD Capacitive touchscreen 10.9″, 64GB Flash, 6GB, 12MP, Wi-Fi, Bluetooth, iOS (Argintiu) = 2999 lei

Această tabletă Apple oferă caracteristici și performanțe foarte bune, având un ecran de 12.9 inch. Este ca o bucată de hârtie magică pe care poți să notezi tot ce trebuie să duci la îndeplinire. Are puterea și funcția unui computer, dar portabilitatea unui iPad, ceea ce o face minunată inclusiv atunci când călătoreșți. Are o durată de viață a bateriei de 10 ore, așa încât poți conținua să lucrezi la ea timp îndelungat. Oferă o experiență de utilizare excepțională.

Dacă te gândeșți serios să investeșți într-o tabletă iPad Pro, nu o să-ți pară rău. În plus, îți lăsăm mai jos câteva aplicații excelente disponibile pe care le poți oferi pentru o mai bună organizare ca și student.

 1. Note Plus

E o aplicație inteligentă, pe care dacă o ai, nu-ți mai trebuie hârtie și creion. Poți să convertești scrierea de mâna în text de calculator care detectează automat forma ideală pentru luarea notițelor la cursuri și seminarii. Poți mâzgăli pe ea cât de repede trebuie și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la retiparirea celor notate mai târziu. În plus, poți insera imagini din galeria foto sau direct de pe cameră, poți să imporți un fișier PDF sau DOC pentru adnotări.

O poți descărca de aici: https://apps.apple.com/gb/app/notes-plus/id374211477

 • Stylus Apple Pencil MK0C2ZM/A pentru iPad Pro (Alb) = 500 lei
 • Telefon Mobil Apple iPhone 7, Procesor Quad-Core, LED-backlit IPS LCD Capacitive touchscreen 4.7″, 2GB RAM, 32GB Flash, 12MP, Wi-Fi, 4G, iOS (Rose Gold) = 1549 lei
 1. Ulysses

E o aplicație specială pentru iPad Pro ideală pentru cei care studiază la Jurnalism sau la Litere. Bibioteca o să rețină tot ceea ce scrii și este echipată ideal pentru gestionarea proiectelor de scriere creativă de toate dimensiunile, indiferent dacă vorbim de o poezie sau un roman.

O poți descărca de aici https://ulysses.app/

 1. Aplicații Microsoft

La facultate o să ai întotdeauna nevoie de acces la aplicațiile Microsoft – fie că e vorba de Outlook, de Word sau Excel. Ce e minunat la iPad Pro este că îți permite să ai o vizualizare divizată pe dispozitiv – asta înseamnă că poți avea emailul deschis în timp ce lucrezi la o prezentare în Power Point.

https://www.microsoft.com/en-gb/windows/windows-10-apps

 1. Forge

Această aplicație funcționează ca un scenariu de creativitate și e excelentă când lucrați pe echipe. Forge vă permite să faceți brainstorming pe concepte, scenarii și idei de schițe. Puteți exporta ideile în Photoshop sau alte aplicații mobile.

Se poate descărca de aici https://apps.apple.com/us/app/forge-brainstorm-and-organize-your-ideas/id1021428095

 • Tableta Apple iPad Pro 12.9″ Cellular (2020), Procesor Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 12.9″, 512GB Flash, 6GB, Camera Tripla 12+10+TOF 3D LiDAR, Wi-Fi, 4G, Bluetooth, iOS (Gri) = 7139 lei
 • Laptop Apple MacBook Air 2020 (Procesor Intel® Core™ i5 Gen10 (6M Cache, up to 3.50 GHz), 13.3″, Retina, 8GB, 512GB SSD, Intel® Iris® Plus Graphics, Mac OS Catalina, Layout INT, Gri) = 5799 lei
 1. Alarmy

Dacă îți este greu să te trezeșți dimineața pentru cursuri, această aplicație te poate ajuta. Sigur, s-ar putea să ți se pară o aplicație enervantă, dar este utilă. Îți alocă sarcini pentru a alunga somnolența și a te ajută să te trezești și să te pregătești pentru ziua în curs. După ce ai setat alarma, singurul mod în care o poți face să se oprească este să te ridici din pat și să faci o fotografie cu zona înregistrată. Inedit, nu? Are chiar și probleme de matematică cu care te va agasa până când te va solicită fizic ca să deschizi ochii și să te pregătești pentru cursuri sau pentru învățat.

Descarcă de aici: https://apps.apple.com/us/app/alarmy-wake-up-alarm-clock/id1163786766

Pentru oferte exclente la iPad Pro, vino pe evoMAG.