D2 este situat în Parcul Logistic Bucureşti Vest, lângă sediul principal al companiei. Prin adăugarea acestui spaţiu de depozitare la cel deja existent în portofoliul companiei, DSV Solutions devine lider în capitală la capitolul depozite clasa A, cu peste 50.000 mp spaţiu depozitare într-un singur site.

“În acest moment avem contracte în urma cărora 80% din capacitatea noului depozit e deja alocată”, a declarat Sergiu Iordache, Director General al DSV Solutions.

D2 dispune de o capacitate de depozitare pentru 25.000 de paleţi, o înălţime utilă de 11 m, 28 de rampe pentru camioane, sisteme informatice pentru managementul depozitelor şi transporturilor (WMS şi TMS) şi sisteme de securitate de ultimă generaţie (supraveghere video 24h, acces controlat cu cartele, detector de metale şi nemetale, alarma antifurt, detector de incendii). Aici mărfurile vor fi depozitate, verificate, etichetate, împachetate şi livrate către clientul final din România sau Bulgaria în 24h.

DSV Solutions face parte din grupul danez DSV, furnizor global de servicii de transport şi logistică şi are birouri în peste 60 de ţări din toată lumea şi o reţea internaţională de agenţi şi parteneri. Soluţiile generale profesioniste şi avantajoase oferite de cei 22.000 angajaţi DSV au atins o cifră de afaceri globală anuală de 6 miliarde de euro în 2011.