Cătălina Șeicaru din echipa roșie s-a lovit la cap și în cele din urmă și-e pierdut cunoștința pentru câteva momente. Aceasta a fost urcată în salvare, în timp ce colegele sale plângeau. Din fericire, accidentarea nu a fost una gravă și faimoasa s-a putut întoarce înapoi în competiție după o vizită la spital. Cei de la Kanal D au hotărât că aceasta poate rămâne în continuare la Exatlon.

Duelul celor două echipe a fost unul foarte strâns. Războincii au condus cu 9 la 8, iar ultimul meci dintre fete, Nicoleta Luncă versus nou intrata Cristina Constantinescu de la Faimoși a fost unul dramatic. Deși a avut victoria în mâinile ei, Nicoleta a pierdut punctul și s-a ajuns la ștefetă. Războinicii Gabriel Nedelcu și Irina Postolea au pierdut și ei în fața lui Costin Gheorghe și din nou Cristina Constantinescu, astfel că s-au întors din nou la baracă.

Pentru a patra oară consecutiv, Faimoșii reușesc să câștige vila și să se bucure de confort. Antrenorul războinicilor, Giani Kiriță a fost foarte supărat și le-a spus la final că analiza o vor face mai târziu. El le-a subliniat că de acum înainte va decide el cine intră la ștafetă.