Doi concurenți ce au făcut parte din echipa „Faimoșilor” din show-ul Exatlon, de pe Kanal D au anunțat că formează un cuplu de câteva luni bune, însă și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii lumii. Așadar, cei doi au recunoscut oficial că se iubesc într-o emisiune TV.

Este vorba despre Mădălina Vlad, fostă Predoi, și Ciprian Mariș. Ambii au participat la Exatlon Cup, în 2019, iar tânăra este o fostă campioană la bob. Aceasta a trecut și printr-un divorț, iar cu prilejul anunțului despre relația actuală, Mădălina a vorbit și despre fostul ei soț.Fanii Exatlon sunt în delir! Doi ‘Faimoși’ au anunțat acum că se iubesc. Cum au dat vestea

„Eu și fostul meu soț am fost iubiți parcă dintotdeauna, eram prieteni de mici, am crescut și am decis să ne căsătorim. Din păcate, iubirea nu a ținut până la adânci bătrâneți, s-a pierdut pe parcurs. Nu am o explicație clară, ce știu însă concret este că, atunci când m-am întors din Dominicană, am decis să mă duc în fața unui notar și să pun capăt mariajului. Este adevărat, decizia era luată de ceva timp în interiorul meu și am zis să acționez. Am împărțit un cățel și două pisici”, a povestit Mădălina Vlad, potrivit wowbiz.ro.

Mădălina a afirmat că se știa cu Ciprian de foarte mult timp, însă nu au interacționat deloc până la gala de MMA din 16 decembrie. Fata susține că acel moment a fost exact dragoste la prima vedere. De atunci a pornit totul, iar cei doi au rămas împreună.

„Noi ne cunoșteam de multă vreme, am dat și BAC-ul împreună cu olimpicii la Râmnicu Vâlcea acum 10 ani, dar nu ne-am întâlnit atunci. Interesant este însă că eram în același loc, în același moment. Ne știam din vedere, de la Exatlon, dar nu am interacționat până la gala de MMA din 16 decembrie (…) Le-am luat un interviu pentru un vlog și acolo s-a întâmplat ceva, a fost chimie pur și simplu. Eu credeam că e doar un luptător și că abia scot două vorbe de la el, dar a fost o surpriză mare să văd ce om interesant am descoperit. De la acel interviu a pornit totul, ne-am văzut după gala de MMA și de acolo a început magia.

Am ales să țin în secret relația pentru că divorțul meu a fost recent și am vrut să protejez totul. Sunt foarte bine acum, nu mă așteptăm să mă îndrăgostesc sau să am o relație atât de repede, însă e ceva ce nu pot explică în prea multe cuvinte. Mă bucur că trăiesc o poveste frumoasă și că a apărut Ciprian în viața mea acum.”, a mai împărtășit Mădălina Vlad, fosta concurentă Exatlon Cup.