Toată România este în stare de şoc după ce s-a aflat de decesul jurnalistului Florin Condurăţeanu. Astăzi, acesta a încetat din viaţă, la vârsta de 71 de ani. A suferit un stop cardio-respirator care i-a curmat viaţa. Toată presa din România este în stare de şoc după ce s-a aflat de decesul lui Ţuţu.

Drama teribilă a lui Florin Condurăţeanu

Puţină lume ştie însă prin ce a trecut jurnalistul. A avut o poveste de viaţă absolut dramatică. Şi-a pierdut ambii părinţi într-un interval de timp extrem de scurt. Părinţii acestuia au murit de tineri, la acelaşi spital, la o distanţă de 10 luni unul de celălalt.

„La spitalul Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiar la Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia.

Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar, a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac.

Eram în primul an de facultate. Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine.

Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo„, a dezvăluit Condurăţeanu, în urmă cu puţin timp, la Antena Stars.