Ana Maria Ciaușu, a făcut dezvăluiri șocante, chiar de pe patul de spital. Se pare că fosta iubită a lui Fuego a fost infectată cu COVID-19, iar drumul spre recuperare nu a fost unul deloc ușor.

Drama acesteia  a început pe 13 iulie, data la care a aflat că suferă de COVID-19, în ciuda faptului că a respectat toate regulile impuse de autorități. În prim plan, aceasta a trebuit să se trateze la domiciliu pentru a nu ocupa patul unui om care avea nevoie de oxigen, însă totul s-a schimbat radical. Aceasta a ajuns de urgență la spital.

„Am luat decizia, împreună cu medicul de familie și cu cel de pe ambulanță să urmez tratamentul acasă. Sunt un om foarte altruist, chiar am crezut că nu e corect ca eu, căreia nu îmi curgea nici nasul, să ocup patul de spital al unui om care are nevoie de oxigen. Și așa a fost până marți după amiaza… (…).

Tratarea virusului este, de asemenea, un proces dureros pentru că medicația are niște efecte cumplite… Simptomele de durere de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsa de aer, durere în piept, tuse, transpirații abundente, dureri de mușchi, de oase, de stomac, de ficat…tot te doare în tine…”, a mărturisit fosta iubită a lui Fuego pentru Press Hub.

Simți că iei foc

Ana Maria Ciaușu a povestit în detaliu fiecare trăire pe care a avut-o în urma medicamentelor administrate. Potrivit acesteia, dimineață se simte bine, însă după perfuzii și pastile nu mai poate nici să vorbească.

În ceea ce privește manifestările virusului, acestea sunt extrem de ciudate: „simți ca îți iese foc din nas și din trahee”, a mărturisit aceasta.

„Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simți cum îți iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în fața ochilor și pe picioare este greu să îți ții echilibrul… Așa sunt eu, în fiecare zi, de miercuri, 15 iulie, încoace.

Dacă mă întrebi dimineața, sunt bine, foarte bine, după perfuzii și pastile, nu mai pot vorbi, dar acesta este un proces de vindecare pe care îl înțeleg, așa funcționează și nu trebuie decât să am răbdare… Pe scurt, simptomatologia e în etape, diferă de la organism la organism… Este extrem de ciudat cum se manifestă: dureri mari de cap, cefalee, tuse, dureri în piept, sufocare deși ai oxigenul bun, simți ca îți iese foc din nas și din trahee, insomnii severe”, a mai spus Ana Maria Ciaușu pentru presshub.ro.