În emisiunea de miercuri seara, jurnalistul a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă, după ce a evitat să comenteze ce s-ar întâmpla dacă Dragnea va fi eliberat pe 3 iulie.

”Femeie, potolește-te! E Veorika, mai are puțin și își schimbă și numele. Parcă o vezi că se prezintă: Bună ziua, numele meu este Maricica cap de tablă zisă și eminenta. Voi ați văzut cum face când o întrebi ceva despre Dragnea sau despre justiție? Ați văzut exorcistul? Face exact cum făcea posedată aia când îi arăta preotul crucea: nu, nu, lăsați-mă, nu vorbesc despre Dragnea! Nimic despre justiție. Nu dați cu agheasmă pe mine că-mi arde carneaaa…Bă, băiatule. s-o pici cu ceară și nu vrea să mai scoată un cuvânt despre Dragnea sau despre justiție.

Eu nu mă dezic de stăpânul meu, dar să-mi crape ochii, să mi se usuce limba, să-mi cadă capul, dacă o să-i mai pronunț numele vreodată în viața mea! Veoriko, Veoriko, te-a făcut om nea Livache erai prefesoară de plimbat catalogul la Videle, probabil că vorbeai cel mai prost limba română din toată școala aia și a venit Dragnea, te-a luat de coc și te-a făcut europarlamentar. Ți-a pus 8 mii de euro pe lună ăn poală vreme de 9 ani, Veoriko! Ai și pensie de acolo, om te-a făcut! Te îmbraci de la firme de lux și tu nu-i faci și lui un compot.”

Drăguta de ea, cum reușește să le spună ea atât de greșit. Ați observat? Veorika nu greșește ceva când vorbește, nu, ea greșește tot, nu se încurcă. Spune totul prost. Vai, vreau ca nici măcar ministrul de Justiție să nu se mai amestece în actul de justiție, pare că tocmai mărturisește ceva, se auto dă în gât cum se zice în termen juridici. O spune recunoscând că până acum s-a tot intervenit, dar de acum, gata!

Doamna Veorika, veniți un pic, n-am vrut să vă spun da, știți cine se mai amestecă în justiție, doamnă? Să nu spuneți că știți d ela noi pentru că ne temem doamnă, e o mafie mare la mijloc. Știți cine se mai amestecă în actul de justiție? Judecătorii, doamna Viorica! Daaa, judecătorii sunt diablici, vă jur, o dată bat din ciocănelul ală și trimit oamenii la pușcărie, n-ati văzut cum s-au amestecat și în cazul lu domnu Dragnea? Păi e posibil așa ceva, doamnă?”, a spus Dragoș Pătraru la Starea Nației.