Într-un interviu dat celor de la DC News în ultima zi de campanie, liderul social-democraților susține că puterea va începe să lucreze din ce în ce mai strâns cu CEC Bank, indiferent de cât de tare se vor supăra celelalte bănci.

„Am intervenit şi în sistemul bancar cu scandalul de rigoare. ROBOR-ul a fost înlocuit cu acel indice care a dus la scăderea dobânzilor. Dar vreau să spun ceva şi o spun cu curaj, indiferent cât se vor supăra: mizăm foarte mult pe CEC Bank. Reprezintă un pilon extrem de important pentru dezvoltarea României. (…) CEC-ul este o bancă românească? Statul român are dreptul să-şi capitalizeze o bancă şi să lucreze strâns cu această bancă pentru dezvoltarea acestei ţări, pentru cetăţenii acestei ţări? Dar nu e concurenţă neloială când anumite bănci, cu totul întâmplător, au aceleaşi condiţii, au aceleaşi dobânzi mari, au aceleaşi înţelegeri între ele? Sunt prea multe coincidenţe”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea s-a avântat în ultima zi de campanie într-un nou șir de acuzații dure, având ca țintă băncile internaționale sau companiile multinaționale.