Informație de ultimă oră venită de la pușcăria Rahova. Mai multe surse citate de Antena 3 au dezvăluit că fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a primit o zi de permisie joi. După mai multe încercări eșuate, Dragnea a ieșit în sfârșit din penitenciar pentru prima dată după încarcerarea din 27 mai.

Mai mulți apropiați ai acestuia spun că acesta a stat toată ziua alături de familie apoi s-a întors în pușcărie. Toată ziua și-a petrecut-o acasă în București. Mai mult, se pare că cei care l-au văzut au fost extrem de îngrijorați de starea acestuia.

Dragnea este extrem de afectat de regimul de încarcerare și a slăbit foarte mult. Totuși, se pare că nu ar avea mari probleme de sănătate.

Aceasta este prima zi pe care Dragnea și-a petrecut-o în libertate după încarcerarea din 27 mai. A încercat de mai multe ori să primească o zi de permisie, dar aceasta nu i s-a acordat până acum. Nici măcar în ziua când a împlinit 57 de ani. Atunci a fost vizitat la pușcărie de iubita Irina, însățită de fiul său Valentin și soția acestuia.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai la trei ani și jumătate de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.