În plus, C&A va inaugura pe 1 septembrie magazinul cu o suprafaţă de aproximativ 1.200mp, din mallul sibian. "Sibiul se află pe lista noastră de priorităţi. Oraşul s-a dezvoltat rapid în ultimii ani; prin poziţia geografică a oraşului, brandul C&A are deja o anumită notorietate în rândul locuitorilor", a declarat Cristian Codrea, reprezentantul mărcii C&A în România.

Argo a investit peste trei milioane de euro într-o nouă extindere ce face legătura între hypermarketurile Real şi Carrefour. În noua extindere a fost închiriat spaţiul pentru Altex, care s-a inaugurat în data de 8 iulie.
Cu o suprafaţă de aproximativ  84.000 mp închiriabili, Shopping City Sibiu este unul dintre cele mai mari parcuri de retail din România. Centrul comercial a fost cumpărat de Argo Real Estate în noiembrie 2006 de la BelRom pentru suma de 84 mil. euro.

Argo a preluat recent parcurile de retail Era Shopping Park Iaşi şi Oradea, devenind astfel cel mai mare proprietar de centre comerciale cu o suprafaţă închiriabilă de 305.870 mp, devansându-l pe „regele mallurilor“ Iulian Dascălu.