Doliu la Hollywood! Milt Larsen s-a stins din viață

Hollywood-ul este în doliu, după ce s-a aflat că Milt Larsen, un magician american devenit celebru datorită serialelor de televiziune pe care le-a creat, s-a stins din viață.

Acesta a decedat duminică, 28 mai 2023, la onorabila vârstă de 92 de ani. Nefericitul anunț a fost făcut abia luni, 29 mai 2023, de către familia sa. Potrivit ABC7, Milt Larsen a murit din cauza naturale, în somn, în Los Angeles, California.

Sursă: Facebook, The Magic Castle Hotel

Despre Milt Larsen

Milt Larsen a devenit celebru la nivel internațional datorită show-urile de televiziune pe care le-a creat, a celor șase cărți de comedie scrise și a Magic Castle, un club exclusivist din Los Angeles, unde magicienii se întâlneau pentru a socializa și a împărtăși trucurile de iluzie optică.

Cu ani de zile în urmă, el și fratele său, Bill, au fost distinși cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Sursă: Facebook, The Magic Castle Hotel

Nume mari de la Hollywood regretă dispariția marelui magician

Nume mari de la Hollywood, precum prezentatorul tv George Pennacchio, actrița Erin Murphy, magicianul Lance Burton, autorul Escott O. Norton și magicianul Tony Hassini, i-au adus un ultim omagiu marelui magician.

„OMUL DIN SPATELE CASTELULUI MAGIC. Tocmai am aflat că Milt Larsen a murit la vârsta de 92 de ani din cauze naturale. Milt a fondat Magic Castle la Hollywood în 1963, dar era și un talent care purta multe pălării.

Pe lângă magie, a fost un scriitor care a lucrat la ”Truth or Consequences” cu Bob Barker. De asemenea, a scris cinci cărți de glume. De-a lungul anilor, Milt a lucrat ca producător, compozitor, personalitate radio și istoric”, a scris, luni, George Pennacchio pe contul său de Facebook.

„Este atât de trist să împărtășesc vestea morții prietenului meu de o viață, Milt Larsen, fondatorul Magic Castel. (…) A fost cu adevărat un domn ”magic” și ne va fi dor de el”, a scris, luni, Erin Murphy pe contul ei de Facebook.

„O veste tristă astăzi. Noaptea trecută, Milt Larsen a murit la vârsta de 92 de ani. (…) Nu mă pot gândi la nimeni care să fi avut un impact mai mare asupra magiei sau asupra mea personal, decât prietenul meu Milt Larsen.

Condoleanțele mele soției sale Arlene, întregii sale familii și tuturor membrilor Academiei de Arte Magice. Știam că va veni această zi, dar asta nu o face mai ușoară. Aloha, Milt! Te iubim!”, a scris, luni, Lance Burton pe contul său de Facebook.