Tragedia momentului în România. Unul dintre cei mai cunoscuţi poliţişti din ţara noastră a încetat din viaţă după ce a fost răpus de COVID-19. Este vorba despre fostul şef al Serviciului Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Doliu uriaş în România

A încetat din viaţă colonelul Costică Ionescu. Acesta a murit, luni, în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ofițerul era unul dintre cei mai cunoscuți polițiști din Capitală.

Costică Ionescu l-a prins pe asasinul Mihaelei Runceanu

Costică Ionescu este cel care l-a prins pe asasinul cântăreței Mihaela Runceanu. Fostul şef de la Omoruri s-a infectat cu coronavirus după ce a participat la o emisiune de televiziune. Bărbatul a ajuns la Spitalul Marius Nasta, însă starea sa s-a agravat și nu a mai putut fi salvat.

Fostul poliţist, vedetă TV în ultimii ani

După ce a ieşit la pensie, fostul poliţist, Costică Ionescu, a devenit vedetă TV. În ultimii ani, colonelul Costică Ionescu era o figură cunoscută în ploturile de televiziune, acolo unde comenta cazuri de omor și nu numai. Polițistul a comentat și tragedia de la Onești, acolo unde Gheorghe Moroșan a ucis doi muncitori care făceau reparații în fostul său apartament.