E doliu uriaş la PSD înaintea sărbătorilor de Paşte. Un cunoscut primar şi membru al social democraţilor a încetat din viaţă în urmă cu puţin timp.

PSD e în doliu

PSD este în doliu după decesul primarului din comuna brăileană Viziru, Dima Priceputu. Edilul a încetat din viaţă la Spitalul de Urgență Braila, după o lungă suferinţă.

Primarul fusese internat acum 3 săptămâni cu COVID-19, dar se vindecase. În schimb, boala i-a afectat celelalte organe, în special plămânii. Dima Priceputu fusese transferat din secția de Terapie Intensivă COVID în cea non-COVID. Avea 79 ani.

Vestea a fost confirmată de oamenii apropiați lui. ”Un prieten drag, un “OM” deosebit, un bun gospodar, un inginer agronom cu mare experiență, o ființă apropiată de semenii săi ne-a părăsit astăzi. Amintirile plăcute alături de dumneavoastră vor rămâne mereu în amintirea mea, fiind singurul mijloc pentru a vă comemora plecarea dintre noi.

Nu-mi pot găsi cuvintele potrivite acum, dar o lumânare aprinsă, rugăciunile și gândurile mele bune vor fi alături de familia dumneavoastră. Dumnezeu să te odihnească în pace, domnule primar Dima Priceputu! Cu sufletul trist, urez sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, a scris politicianul Dobrotă Marius Valentin pe o rețea socială.