Lumea mondială a fotbalului e în stare de şoc! Un tânăr jucător a fost împuşcat mortal, la o petrecere ce avea loc într-un club de noapte.

Un tânăr fotbalist de 22 de ani, prins la mijloc într-o răfuială între două găşti rivale

Totul a avut loc în Panama City, capitalul Republica Panama. În urma unui atac armat ce a avut loc la discoteca Espacio din cartierul Santa Ana al oraşului, 5 persoane au fost ucise şi alte cel puţin 7 persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Totul a avut loc în noapte de joi spre vineri, în jurul orei locale 2:00, transmite Poliţia din Panama.

Printre cei ucişi cu sânge rece se numără şi Michael Orlando Ruiz, un tânăr jucător de fotbal în vârstă de numai 22 de ani.

Ultima oară, Ruiz activase la echipa panameză Alianza FC, iar acum era liber de contract.

Schimb de focuri într-un local plin de oameni!

Poliţiştii spun că totul ar fi fost o răfuială între două găşti rivale, potrivit Mirror.co.uk. O persoană a intrat în clubul de noapte şi a deschis focul către un grup de persoane aflat în interior. Aceştia au răspuns focului, la rândul lor, iar haosul s-a declanşat în interiorul localului.

O persoană a murit la faţa locului, iar celelalte patru au fost declarate decedate la Spitalul Santo Tomás, unde au fost transportate de urgenţă, au mai precizat oamenii legii din Panama.

Într-o filmare de la locul teribilului incident, filmate de un participant la acea petrecere, se pot auzi focurile de armă chiar în timpul concertului ce avea loc acolo – detalii aici (Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!)

Ulterior, poliţiştii au făcut două arestări în acest caz şi au confiscat o armă de foc.