Dramă în Statele Unite! Un nou incident armat a avut loc peste ocean, de această dată într-un cinematograf din California, unde un tânăr de 20 de ani a deschis focul. Deocamdată nu se cunosc motivele atacului.

Un celebru influencer pe TikTok a murit, după ce a fost grav rănit în atacul armat

Un cunoscut influencer pe TikTok, Anthony Barajas, în vârstă de 19 ani, dar şi iubita sa, Rylee Goodrich (18 ani), au fost împuşcaţi de atacator. Tânăra a murit pe loc, în timp ce Barajas a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri de urgenţă. Câteva zile mai târziu însă, corpul său a cedat, iar medicii s-au văzut nevoiţi să declare decesul.

Anthony Barajas avea aproape un milion de abonaţi pe reţeaua TikTok, acolo unde posta clipuri video despre viaţa sa de zi cu zi. Lunea trecută, el se afla cu iubita lui într-un cinematograf din Corona, un oraş aflat în apropiere de Los Angeles. Ambii au fost împuşcaţi în cap de către Joseph Jimenez, în vârstă de 20 de ani, scrie The Guardian.

Ei au fost găsiţi de un angajat al cinematografului după încheierea ultimului spectacol al serii.

Anthony Barajas (Sursa foto: Instagram)
Anthony Barajas pe TikTok

Poliţia spune că atacatorul nu-i cunoştea pe cei doi

Poliţiştii spun că suspectul a acţionat singur şi că nu există dovezi cum că le-ar fi cunoscut pe victime sau că rolul lui Barajas de influencer pe TikTok, acolo unde era cunoscut drept “itsanthonymichael”, ar fi avut vreo legătură cu atacul armat.

O armă de foc şi mai multe dovezi care îl leagă de locul crimei au fost descoperite în locuinţa lui Joseph Jimenez. Respectivele obiecte au fost furate în timpul atacului, însă oamenii legii nu cred că acesta a fost principalul motiv al atacului.

Suspectul a fost dus în faţa judecătorilor vineri, fiind acuzat de omor şi tentativă de omor (pentru că Anthony Barajas încă se afla în viaţă, la spital, în acel moment). Dacă va fi găsit vinovat şi va fi condamnat, Joseph Jimenez este pasibil de condamnarea la moarte.

Prietenii celor doi tineri împuşcaţi au lăsat flori, alte obiecte şi mesaje scrise cu creta în faţa cinematografului unde s-a petrecut atacul. Tatăl tinerei de 18 ani spune că fiica sa şi Anthony Barajas ieşeau pentru prima dată împreună, după ce se cunoscuseră de curând, în luna iulie.

Sursă foto: Dreamstime