Doliu uriaș în lumea medicală din România! A murit un cunoscut medic, respectat în breaslă pentru că a adus pe lume mii de copii.

Costică Pânzaru a murit la 68 de ani, vârstă pe care abia o împlinise, pe 7 iulie.

Doliu uriaș în lumea medicală! A ajuns la spital, pe mâna foștilor săi colegi

Fostul manager al Spitalului Pașcani, medicul Costică Pânzaru, a murit sâmbătă, în jurul prânzului.

Reputatul doctor a ajuns pe mâna colegilor de la spitalul pe care l-a condus timp de 17 ani după ce a început să se simtă rău în cursul acestei dimineți.

Starea de sănătate a acestuia s-a înrăutățit rapid, iar doctorii au fost nevoiți să îl intubeze, potrivit gandul.ro.

La puțin timp dr. Costica Panzaru a murit. Trebuie precizat că mii de copii au fost aduși pe lume de către medicul Pânzaru de-a lungul carierei.

Se pare că decesul ar fi survenit ca urmare a unei hemoragii digestive, dar urmează să se stabilească care a fost cauza morții doctorului.

Condoleanțe publice transmise de Primăria Pașcani

”Cu regret anunțăm faptul că astăzi fostul manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, cetățean de onoare al municipiului nostru, Dr. Costică Pânzaru a încetat din viață.
Sincere condoleanțe familiei și apropiaților acestuia!”, au transmis reprezentanții Primăriei Pașcani pe pagina de Facebook a instituției.

Vestea tristă i-a îndurerat pe ceilalți medici, care au lucrat alături de Costică Pânzaru o perioadă îndelungată, el deținând funcția de manager al Spitalului de Urgență din Pașcani timp de 16 ani, din anul 2003 pana în 2019.

Trupul neînsuflețit va fi depus în cursul zilei de luni, 19 iulie, la Biserica Spitalului Municipal Pașcani, unde sunt așteptați toți cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu.

”Vei fi mereu prezent în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis rudele decedatului, citate de Ziarul de Iași.

Sursa foto: newspascani.com.